Mixue
Mixue Vietnam Office: Aiming For The Most Convenience And Comfort
Mixue
back to all
Projects

Scope of work: Build

Photos credit: APES

Title

The reception area is spacious, the walls are rounded corners inspired by the sparkling starry sky. APES Design used the material of random-pattern-perforated stainless steel.

Title
Title

The floor space is very spacious, the area/person ratio is relatively large. The main idea is to maintain an open space. Meeting rooms and function rooms are located on the outside, close to the wall, or take advantage of natural light from the building's glass doors. The space in the center of the premises is reserved for the working area, with clusters of desks for each department placed quite far apart. A large part of the office space is used to recreate a standard store selling Mixue milk tea.

Title
Title

In order to maintain an airy and spacious space, we limit decorative details and use furniture with basic designs. Carpet and ceiling systems also are kept at a basic level, following the general office design standards of Mixue Group. Therefore, we focus on the quality of construction materials and quality of furniture.

Title

However, curves and rounded features are cleverly integrated into each functional space, such as the reception area, meeting room, and ornamental plants. This helps balance the look, creating softness.

Title
Title